meniu   MENIU   

Aplicația reîncarcă informațiile automat la fiecare 50 secunde.

Ce informații poți obține cu această aplicație web?

1. Afli stația în care se află autobuzul tău acum. Dă click pe Linii și alege linia cu care vrei să călătorești. Vei putea observa în ce stație ar trebuie să se afle acum autobuzul tău. SAU dacă te afli pe o anumită stație dă click pe numărul autobuzului așteptat și se va afișa traseul acestuia și stațiile în care ar trebui să se afle în acel moment.

2. Afli în cât timp ajunge în stația în care ești acum. Intră pe meniul Stații SAU introdu primele câteva litere ale stației tale în spațiul de căutare de mai sus și vei afla în cât timp ar trebui să ajungă autobuzul tău în stația respectivă.

3. Afli la ce oră vei ajunge într-o altă stație. Dacă autobuzul tău a venit la timp, folosind sugestiile de la punctul 1 de mai sus ți se afișează traseul autobuzului tău, inclusiv timpul de sosire în stația ta de destinație.

4. Afli ore ulterioare la care pleacă autobuzul dintr-o anumită stație pe parcursul zilei. În timp ce te afli pe o anumită stație și cauți un anumit autobuz, apasă pe cerculeț sau pe autobuz, și ți se afisează un meniu cu programul respectivului autobuz în funcție de zile: pe zilele de luni-vineri, sâmbătă sau duminică.

5. Afli la ce oră pleacă autobuzele de pe toate liniile dintr-o anumită stație. Caută o anumită stație, și ți se afișează toate plecările programate la respectiva oră din aceea stație. Atenție! Unele autobuze vin mai repede sau mai târziu cu câteva minute în funcție de diverși factori, prin urmare e bine să fi din timp în stație!

Simboluri utilizate
Sunt folosite simboluri doar cu scopul de a vă ajuta vizual să observați mai ușor sosirea unor mijloace de transport într-o anumită stație (toate informațiile sunt oferite potrivit timpului oficial de plecare stabilit de RAT Brașov, și nu sunt în baza deplasării în timp real a acestora).

indică prezența unui mijloc de transport în stația respectivă potrivit programului oficial. La click pe el obținem informații suplimentare.

indică 1-2 minute până la plecarea unui mijloc de transport din stația respectivă, însă din practică este recomandat să fii în stație cu cel puțin 4 minute pentru a evita pierderea acestuia. De asemenea, acestea pot avea întârzieri datorate condițiilor meteo sau de trafic. La click pe el obținem informații suplimentare.

indică faptul că putem obține informații suplimentare la accesare.

Cum accesez mai ușor această aplicație
Pentru acces facil, adaugă în browserul tău un semn de carte la această pagină. De asemenea poți folosi filtre pentru orice stație, astfel încât să urmărești doar autobuzele pe care le utilizezi. După ce generezi un filtru ai mai jos linkul permanent de acces către filtrul dorit.

Sugestii utile când urmărești traficul dintr-o anumită stație:
- Ce autobuze pleacă din stație în mai puțin de 8 minute? Ai opțiunea "Plecări imediate".
- Ai ales "Plecări imediate"? Nicio problemă, afișează din nou toate plecările din stație accesând "Toate plecările".
- În ce stație este autobuzul pe care îl aștepți? Dă click pe numărul liniei dorite și vei afla.
- La ce oră ai mai târziu un alt autobuz? Dă click pe ora din dreptul autobuzului dorit și ți se vor afișa plecările ulterioare pentru această zi.

Orele de plecare a mijloacelor de transport în comun din stațiile RATBV au fost actualizate în 20 mai 2024.