meniu   MENIU   
trafic-web.ro - Mersul autobuzelor RATBV
Statistica site: 338925 afisari luna aceasta

Aplicatia reincarca informatiile automat la fiecare 30 secunde.

Ce informatii poti obtine cu aceasta aplicatie web?
1. Afli statia in care se afla autobuzul tau acum. Da click pe Cauta linie si alege linia cu care vrei sa calatoresti. Vei putea observa in ce zona ar trebuie sa se afle acum autobuzul tau. SAU daca te afli pe o anumita statie da click pe numarul autobuzului asteptat si ti se va afisa traseul acestuia si statiile in care ar trebui sa se afle acum.
2. Afli in cat timp ajunge in statia in care esti acum. Intra pe meniul Cauta statie SAU introdu primele cateva litere ale statiei tale in spatiul de cautare de mai sus si vei afla in cat timp ar trebui sa ajunga autobuzul tau in statia respectiva.
3. Afli la ce ora vei ajunge intr-o alta statie. Daca autobuzul tau a venit la timp folosind sugestiile de la punctul 1 de mai sus ti se afiseaza traseul autobuzului tau, inclusiv timpul de sosire in statia ta de destinatie.
4. Afli ore ulterioare la care pleaca autobuzul dintr-o anumita statie pe parcursul zilei. In timp ce te afli e o anumita statie si cauti un anumit autobuz, da click pe imaginea cu cerculetul sau cea cu autobuzul si ti se afiseaza un meniul cu programul respectivului autobuz pe Luni-Vineri, Sambata sau Duminica.
5. Afli la ce ora pleaca autobuzele de pe toate liniile dintr-o anumita statie. Cauti o anumita statie si ti se afiseaza toate plecarile programate la respectiva ora din aceea statie. Atentie! Unele autobuze vin mai repede sau mai tarziu cu cateva minute in functie de diversi factori, e bine sa fii din timp in statie!

Simboluri utilizate
Sunt folosite simboluri doar cu scopul de a va ajuta vizual sa observati mai usor sosirea unor mijloace de transport intr-o anumita statie (toate informatiile sunt oferite potrivit timpului oficial de plecare stabilit de RAT Brasov, si nu sunt in baza deplasarii in timp real a acestora).

indica prezenta unui mijloc de transport in statia respectiva potrivit programului oficial. La click pe el obtinem informatii suplimentare.

indica 1-2 minute pana la plecarea unui mijloc de transport din statia respectiva, insa din practica este recomandat sa fiti in statie cu cel putin 4 minute pentru a evita pierderea acestuia. De asemenea, acestea pot avea intarzieri datorate conditiilor meteo sau de trafic. La click pe el obtinem informatii suplimentare.

indica faptul ca putem obtine informatii suplimentare la accesare.

Cum accesez mai usor aceasta aplicatie
Pentru acces facil, adauga in browserul tau un semn de carte la aceasta pagina. De asemenea poti folosi filtre pentru orice statie, astfel incat sa urmaresti doar autobuzele pe care le utilizezi. Dupa ce generezi un filtru ai mai jos linkul permanent de acces catre filtrul dorit.

Sugestii utile cand urmaresti traficul dintr-o anumita statie:
- Ce autobuze pleaca din statie in mai putin de 8 minute? Ai optiunea "Plecari imediate".
- Ai ales "Plecari imediate"? Nicio problema, afiseaza din nou toate plecarile din statie accesand "Toate plecarile".
- In ce statie este autobuzul pe care il astepti? Da click pe numarul liniei dorite si vei afla.
- La ce ora ai mai tarziu un alt autobuz? Da click pe ora din dreptul autobuzului dorit si ti se vor afisa plecarile ulterioare pentru aceasta zi.

Orele de plecare a mijloacelor de transport in comun din statiile RATBV au fost actualizate in 5 aprilie 2021.