meniu   MENIU   
trafic-web.ro - Mersul autobuzelor RATBV
Statistica site: 251031 afisari luna aceasta

- Site-ul este actualizat conform ultimelor modificari operate de RATBV. Astfel sunt actualizate liniile 2, 2B, 36, 411 si 530. Va uram utilizare cat mai fructuoasa.
Actualizat: 25 septembrie 2020

- Au fost actualizate toate plecarile din statiile RAT BV, in urma modificarii programelor. Puteti folosi acest site cu toata increderea. Cea mai recenta modificare a curselor RAT BV este cea din 25.03.2020, modificare care a fost inregistrata si pe siteul trafic-web.ro
Actualizat: 25 martie 2020

- Incepand cu data ade 3 decembrie 2019, autobuzele liniei 34B vor opri si la Liziera Brasov, doar pe sensul spre Triaj.
Actualizat: 04 decembrie 2019

- RATBV S.A. aduce la cunostinta clientilor szi faptul ca duminica, 1 Decembrie 2019, intre orele 13.15 si 15.30, va opera unele modificari in orarele si traseele mijloacelor de transport in comun, deoarece pe Bulevardul Eroilor se vor desfasura manifestarile prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, dupa cum urmeaza: - autobuzele de pe liniile 1, 2, 4, 6, 16, 17, 31, 34, 36 și 41, pe sensul de deplasare spre Livada Postei, vor intoarce pe Strada Vlad Tepes. RATBV S.A. va organiza o statie temporara pentru toate aceste linii in zona Teatrului Dramatic; - autobuzele de pe liniile 51 si 52, pe sensul de deplasare spre centrul vechi al orasului, vor intoarce pe Strada Vlad Tepes, urmand sa opreasca in statia temporara mentionata; - circulatia autobuzelor de pe linia 20 (Livada Postei – Poiana Brasov) va fi suspendata. Ultimele plecari in curse vor fi efectuate la orele 11.30, din ambele capete de linie; - circulatia autobuzelor de pe linia 50 se va desfasura de la capatul de linie Pietrele lui Solomon si Poarta Schei; - autobuzele de pe linia 5, pe sensul de deplasare spre cartierul Astra, vor parcurge traseul: Stadionul Municipal – Strada Stadionului – Bulevardul Grivitei – Strada 13 Decembrie – Strada Castanilor, iar apoi pe traseul obisnuit; - autobuzele de pe liniile 24 si 28, pe sensul de deplasare spre Livada Postei, vor circula pe un traseu deviat: Strada Avram Iancu – Strada A.I. Cuza – Strada Nicolae Iorga – Strada Lunga, apoi pe traseul obisnuit; - autobuzele de pe linia 14, pe sensul spre centrul orasului, vor circula pe un traseu deviat, dupa cum urmeaza: de la statia „Rasaritul” vor parcurge Strada Caramidariei – Soseaua Cristianului – Terminal Stadionul Municipal – Strada Avram Iancu – Strada A.I. Cuza – Strada N. Iorga – Strada Lunga, apoi pe traseul obisnuit. Alte modificari ale traseelor pot interveni pentru scurt timp în urma masurilor operative luate de Politia Rutiera. RATBV S.A. isi cere scuze pentru eventualul disconfort creat calatorilor si ii asigura ca va lua toate masurile necesare pentru ca, imediat dupa ridicarea restrictiilor de trafic, sa se revina in cel mai scurt timp posibil la circulatia conform orarelor si a traseelor obisnuite.
Actualizat: 29 noiembrie 2019


Orele de plecare a mijloacelor de transport in comun din statiile RATBV au fost actualizate in 30 octombrie 2020.